Bestel je knotsgek t-shirt en steun ons!

Door een t-shirt te kopen, help je ons tweemaal: de gehele opbrengst gaat naar EcoViva en de grotere naambekendheid levert ons meer kansen en middelen op. Je kan een t-shirt bestellen aan de prijs van 17 euro door je naam en adres te sturen naar info@ecoviva.be. Vanaf twee exemplaren zakt de prijs naar 15 euro per t-shirt. Vergeet je kledingmaat (kledingmaten) niet te vermelden.

In deze opstart- en ontwikkelingsfase van het project, zijn we op zoek naar veel hulp, steun en samenwerking. Help jij ook om de EcoViva-droom waar te maken? Er zijn talloze manieren waarop je kan helpen.

 

* Pand en locatie

 

We zijn op zoek naar een locatie en/of te renoveren pand in het groen / temidden de velden; dat kan een reconversie zijn van een pand dat initieel een andere bestemming/doel had, of een (al dan niet grondig) te renoveren gebouw of boerderij. Hiervoor willen we bv. ook graag samenwerken met het project Zennevallei, een gemeente die een gebouw of ruimte ter beschikking wil stellen of laten opwaarderen, enz.

 

* Financiële steun

 

In deze opstartfase zijn we uiteraard ook op zoek naar giften en schenkingen. Je kan storten op de rekening van EcoViva: BE79 0689 0791 0933.

 

* Evenement of feest voor het goede doel

 

Organiseer een evenement (kerstmarkt, eetfestijn, gesponsorde loop, …) of stel je evenement of feest (verjaardag, huwelijk, …) in het teken van EcoViva waarbij (een deel van) de opbrengst zou worden gedoneerd aan het project.

 

* Promo

 

Like en deel onze Facebook-pagina: hoe groter ons netwerk, hoe meer we kunnen samenwerken en mensen bereiken.

 

* Vrijwilligers

 

Ook jij kan je inzetten voor EcoViva. Wij zoeken positieve en geduldig ingestelde personen die de handen uit de mouwen willen steken: mee renoveren (bouwen), gasten vervoeren, poetsen, klussen, tuinieren, enz.

 

* Tips en suggesties

 

Alle tips en suggesties i.v.m. locaties, ondersteuning, samenwerking, promo en dergelijke meer zijn van harte welkom.